Reviews/ervaringen

34 berichten, 4 pagina's 
22-11-2019
Geplaatst door: Jessica Krijvenaar

Eindelijk een boezemkussen

Lieve Tessa, wat heb jij mij ontzettend goed geholpen, ik heb 2 mooie kussens aangeschaft die mij een stukje verlichting geven tijdens het slapen en tijdens de yogalessen. Supermooie kwaliteit en mooi afgewerkt. Het biedt een stukje troost maar ook extra comfort. Dankjewel en ga zo door! X Jessica X

13-02-2019
Geplaatst door: Anoniem

Boezemkussen

Vanmiddag mijn okergele fleece boezemkussen ontvangen. Dank voor de super snelle levering. Met zorg verpakt inclusief lavendelzakje. Dat merk je gelijk. Geeft meteen een goed gevoel. Het boezemkussen zit meteen heeeerlijk onder mijn oksel. Ben er ontzettend blij mee!!! Zal hiermee vannacht vast beter slapen.

15-07-2018
Geplaatst door: Daphne Tempelman

Boezenkussen besteld voor zus

Beste Tessa,
Vandaag al heeft mijn zus het kussen ontvangen en het kwam ‘heel goed aan’. Een echte verrassing en ze is er heel blij mee, vooral in de auto is deze steun voor haar heel fijn.
Dank voor je vriendelijke hulp bij de bestelling toen dat even niet zo soepel verliep en heel veel succes met nog meer mensen steun geven met deze mooie kussens!
Groeten Daphne

23-05-2018
Geplaatst door: Yvonne Werson

Boezemkussen

Beste Tessa, ik heb voor mijzelf en mijn lieve zusjes Debbie een Boezemkussen gekocht. Wij hebben beide borstkanker gehad, maar door verschillende behandelingen, ook verschillende klachten. Toch helpt het kussen ons toto volle tevredenheid. Ik heb een fleece variant en die is heerlijk zacht. Kortom een echte aanrader, daarnaast wordt het kussen fantastisch verpakt. Een echt KADO!!

23-05-2018
Geplaatst door: Denise

Super blij met mijn kussen geeft een fijn gevoel met het zitten in de bank!! Ben super te woord gestaan door tessa en ze gaf me snel antwoord als ik vragen had. Het kussen was snel en netjes geleverd!!

17-05-2018
Geplaatst door: Mathilde Kuiper

Ben blij en dankbaar met het boezemkussen

Lieve Tessa,

Heel hartelijk dank voor het boezemkussen plus zakje lavendel. Ik voel de aandacht waarmee het gemaakt is.
Het kussen is vanmiddag bezorgd. Ik deed het gelijk onder mijn oksel en het voelt weldadig aan. Ik kan ondertussen deze e- mail typen en het voelt comfortabel. Vanmorgen heb ik in de tuin gewerkt zonder kous en er is alweer beginnend lymfoedeem. Doch nadat ik het kussen ontvangen heb ben ik blaadjes gaan opvegen. Met kussen! Doordat oksel en bovenarm stil op hun plek blijven door het kussen hoef ik er nauwelijks kracht mee te zetten. Het is nu werken vanuit de onderarm en het hele amputatiegebied krijgt rust. De vorm van het hart op zich helpt ook emotioneel . De liefde ervan doet mij goed, ook omdat ik mij er in alle opzichten door gesteund voel, dus eveneens als troostkussen. Het laatste omdat ik mij gekwetst voel door iets wat iemand daarnet zei ( had niets met borstamputatie te maken)

In alle opzichten een steunkussen dat mij verlichting schenkt, Dank je wel, lieve Tessa. Laat je niet kisten door negatieve beoordelingen.
Er zijn ook in Prothese BH’s alle soorten, maten en prijzen. Daar miept niemand over. Dus, iedereen die wat te oordelen heeft omdat er elders gratis kussens worden gemaakt en uitgedeeld. Ze zijn niet op mijn pad gekomen en ik ben dankbaar dat lotgenote Tessa ze maakt. Geen probleem dat het geld kost. Ik voel toch wel dat het kussen met liefde en aandacht is gemaakt. En nee...iemand had iets over het ritje te zeggen. Dat zit zo dat het niet bij de amputatieplek komt. Er is over nagedacht.
Tessa voldoet aan een behoefte! Prima dat ze er geld voor vraagt.

Moge iedereen die ander commentaar heeft stoppen met vooroordelen.


Liefdevolle groet van een dankbare Mathilde

12-05-2018
Geplaatst door: lucie habing

kussen

gisteren binnen gehad en voor het eerst lekker geslapen geweldig na borstamputatie alles is verkleefd dus veel pijn dus de kussen is een goede steun

12-05-2018
Geplaatst door: lucie habing

Molenstraat 6

10-05-2018
Geplaatst door: Ester

Kussen

Lieve Tessa,

Het kussen is bij mij onmisbaar na een zenuwoperatie aan mijn elleboog. Het heeft goede ondersteuning en verminderd de zenuwpijn!
De stoffen zijn mooi en dat maakt het leuk.

Dank je wel voor je TOP SERVICE!

Vriendelijke groeten,
Ester

07-05-2018
Geplaatst door: Wendy Westbroek

Lieve Tessa,

Vandaag bij jou geweest met mijn moeder voor 3 kussentjes.
Wat een topper ben je.
Deze kussentjes zijn niet geschikt voor alleen mensen met borstkanker maar ook voor mensen met geopereerde schouder waaronder mijn moeder.
Ik vind je een topwijf je doet heel goed werk en laat een ander je niks anders vertellen.
Wij zijn heel gelukkig met jou prachtige kussentjes.
Dikke kus Wendy Westbroek xxx